Consult

polsvoelen1Tijdens het eerste consult wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen volgens de traditionele Chinese methode. Dit houdt in dat er vele vragen worden gesteld dat uiteenloopt van en niet te je eetpatroon tot je stoelgang en/of diverse pijnen ook wordt de pols- en tongdiagnose, dat iets heel specifiek is voor de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Hierna volgt de diagnose stelling en er wordt uitvoerig met de patiënt een behandelplan opgesteld en het dossier wordt opgemaakt. De behandelmethode(s) worden uitvoerig met de patiënt  besproken.

Voor het eerste consult met behandeling wordt een gemiddelde tijd van 45 tot 60 minuten in geboekt. Vervolg afspraak wordt altijd 45 min in geboekt.

De vervolg behandelingen zijn doorgaans 45 minuten. Waarbij altijd een evaluatie aan vast zit.

Bereikbaarheid:

Maandag Geopend 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Geopend 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag Geopend 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bij verhindering dient u de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen. Is een consult om welke reden dan ook  niet minstens 24 uur van tevoren afgezegd, dan wordt het gehele consult doorberekend. Voor consulten op maandag of als maandag een feestdag is, geldt dat deze uiterlijk de zaterdag ervoor om 12 uur ‘s middags geannuleerd dienen te worden, anders worden deze doorberekend. Zie algemene voorwaarden.